Spaarprogramma

Ontdek ons spaarprogramma en begin met het sparen van SOAKERZ, onze waardevolle punten! Verdien 1 SOAKER voor elke euro die je uitgeeft, inclusief verzendkosten en BTW. Zelfs wanneer je als gast afrekent, ontvang je deze beloningen. Bekijk hieronder hoe je nog meer SOAKERZ kunt verdienen:

  • Inschrijving: Ontvang direct 50 SOAKERZ wanneer je je inschrijft via de knop rechtsonder op het scherm.
  • Sociale beloningen: Verdien 25 SOAKERZ door ons te liken op Facebook, nog eens 25 SOAKERZ door ons te volgen op Instagram, en verdien nog eens 25 SOAKERZ door ons te volgen op TikTok.
Zodra je hebt ingeschreven en ons volgt op Facebook & Instagram, heb je al meteen de eerste €12,50 verdiend in de vorm van 125 SOAKERZ! Zodra je 200 SOAKERZ hebt gespaard, kun je beginnen met inwisselen voor exclusieve kortingscodes via het klantgedeelte in ons beheerderspaneel. Het maximale aantal SOAKERZ is 2000.

100 SOAKERZ hebben een waarde van €10,-. Wissel ze in voor kortingscodes via het klantgedeelte in je beheerderspaneel. Start met sparen en geniet van de voordelen!


Let op: Momenteel is de applicatie alleen beschikbaar in het Engels, maar we werken eraan om deze binnenkort ook in het Nederlands beschikbaar te maken. Bedankt voor je begrip!