Ruilen & RetournerenHeb je niet het gewenste product ontvangen of ben je niet tevreden over je bestelling? Geen zorgen! Je kunt de producten eenvoudig binnen 30 dagen na ontvangst aan ons retourneren.

Eenvoudig retourneren in 7 simpele stappen

Stap 1: Ga naar onze contact pagina

Stap 2: Vul je naam, e-mail en bestelnummer in de daarvoor bestemde velden.

Stap 3: Wanneer je meerdere producten hebt besteld, laat ons dan even weten welk product en eventueel het aantal dat je wilt retourneren. Wij horen graag wat de reden van retourneren is.

Stap 4: Controleer je gegevens en klik op de knop "Verstuur".

Stap 5: Wij controleren je retour aanvraag, zodra deze goedgekeurd is sturen wij het retourlabel via de mail.

Stap 6: Print je label en bevestig deze op een grote zijde van het pakket van de retour zending.

Stap 7: Breng het pakketje naar het door jou gekozen afleverpunt.

Na ontvangst van de zending duurt het maximaal 10 dagen tot het bedrag is teruggestort.


Retour voorwaarden

  • Retourneren kan binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling.
  • Bij het retourneren van een complete bestelling worden de verzendkosten vergoed, de retourkosten zijn voor eigen rekening.*
  • Bij het retourneren van een incomplete bestelling worden de verzendkosten niet vergoed, de retourkosten zijn voor eigen rekening.*
  • Heb je een retour aangemeld binnen 30 dagen na ontvangst? Dan heb je 14 dagen de tijd om deze bestelling te retourneren.

    * Op het retourlabel dat je print staat "Franco". Dit wil zeggen dat jij als koper de retourkosten niet vooraf hoeft te betalen, deze worden vooraf door ons betaald. De retourkosten worden daarna verrekend met het door ons te crediteren aankoopbedrag.Je aankoop omruilen?

Het ruilen van een complete bestelling of een deel van de bestelling voor een ander artikel, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert de oude artikelen binnen de zichttermijn van 30 dagen volgens ons retourbeleid en geeft de nieuwe bestelling door via onze webshop. Het bedrag dat je voor de oude artikelen hebt betaald wordt gecrediteerd, het eventuele verzendbedrag voor de nieuwe bestelling nemen wij voor onze rekening en voegen wij toe aan het te crediteren bedrag.