VOLG ONDERSTAANDE INSTRUCTIES ZORGVULDIG
OM HET MAXIMALE UIT JE SOAKSHIELD™ TE HALEN

Onthoud dat je SOAKSHIELD™ alleen gewassen hoeft te worden als het daadwerkelijk vuil is. Gelukkig zal de handdoek voornamelijk worden gebruikt op een schone auto, waardoor hij niet snel vies wordt. Na gebruik, wring je de handdoek goed uit en laat je hem op een natuurlijke manier drogen (maar niet in direct zonlicht).

LAAT EEN HANDDOEK NIET TE LANG VUIL LIGGEN

Handdoeken dienen op tijd te worden schoongemaakt als ze vuil zijn of vlekken hebben die moeilijk te wassen zijn.

WAS NIET SAMEN MET KLEDING

Was microvezel handdoeken niet samen met kleding, omdat microvezel sterk adsorbeert en pluisjes van het oppervlak van andere materialen zal opnemen.

WAS DONKERE EN LICHTE KLEUREN APART

Was donkere en lichte kleuren apart om kleuroverdracht te voorkomen.

GEBRUIK GÉÉN WASVERZACHTER

Gebruik een wasmiddel dat geen wasverzachter of bleekmiddel bevat om een microvezel handdoek schoon te maken. Wasverzachter zal een film laag op het oppervlak van de vezel vormen, wat de absorptie van de handdoek ernstig zal beïnvloeden. Bleekmiddel zal de handdoeken laten verharden en de levensduur verkorten.

TEMPERATUUR

Was in koud of warm water. De temperatuur van het waswater mag niet hoger zijn dan 60°C. Heet water zal de kwaliteit van de handdoeken verminderen.

LAAT EEN HANDDOEK NIET TE LANG NAT LIGGEN

Natte handdoeken rotten gemakkelijker en zijn vatbaarder voor bacteriële infecties. Wacht daarom niet te lang na gebruik met het uithangen.

GEBRUIK GÉÉN STRIJKIJZER

Strijk microvezel handdoeken niet met een strijkijzer, anders versnelt dit veroudering en verharding.

NIET OP HOGE TEMPERATUUR DROGEN

Droog de handdoeken niet op hoge temperatuur of in direct zonlicht, omdat dit veroudering en verharding kan versnellen. Hang ze bij voorkeur op een beschutte, geventileerde plek om te drogen.

OPBERGEN

Berg droge handdoeken het liefst op in een tas of doos, omdat microvezel stof & fijne haren zal absorberen.