SOAKSHIELD™

De SOAKSHIELD™ droogdoek is een hoogwaardige dubbel laags randloze microfiber doek die verkrijgbaar is in 3 verschillende formaten (MINI,MAXI & MEGA). Deze zijn speciaal ontworpen om krasvrij, snel en streeploos je auto of motor te drogen na het wassen.

Dankzij de innovatieve Twisted Loop Technologie heeft de SOAKSHIELD™ het vermogen om water onmiddelijk te absorberen. Dit leidt tot een vlek & streeploos droogresultaat, waardoor je voertuig er moeiteloos stralend uitziet.

✅ DROOG MOEITELOOS IN ÉÉN BEWEGING

✅ VEILIG, SNEL & STREEPLOOS DROGEN

✅ HOGE KWALITEIT MICROFIBER - LAAT GEEN PLUIS ACHTER
Icon
3 Verschillende afmetingen
Icon
Veilig voor de lak
Icon
Super absorberend
Icon
Wasmachine bestendig
Icon
Duurzaam

Soakshield

 • Icoon Uitzonderlijke wateropname
  Uitzonderlijke wateropname

  Een SOAKSHIELD™ microfiber doek heeft een aanzienlijk hogere wateropnamecapaciteit dan een traditionele microfiber doek.

 • Icoon Efficiëntie in één beweging
  Efficiëntie in één beweging

  Dankzij het hoge wateropname vermogen kan de SOAKSHIELD™ doek in één enkele beweging een groot oppervlak drogen.

 • Icoon Tijdsbesparing
  Tijdsbesparing

  Door het verminderen van het aantal veegbewegingen over een oppervlak, bespaart de SOAKSHIELD™ doek waardevolle tijd en inspanning.

 • Icoon Minder kans op krassen
  Minder kans op krassen

  Een SOAKSHIELD™ doek minimaliseert wrijving doordat je minder kracht zet. Hierdoor verklein je het risico op het veroorzaken van krassen.

 • Icoon Langdurige prestaties zonder pluisjes
  Langdurige prestaties zonder pluisjes

  De hoogwaardige constructie van een SOAKSHIELD™ doek zorgt ervoor dat hij duurzaam is en zijn hoge wateropnamecapaciteit behoudt, zelfs na herhaaldelijk gebruik en wassen. Dit verzekert langdurige prestaties. Daarbij laat een SOAKSHIELD™ géén enkel pluisje achter.

Vergelijking

Traditionele droogdoek

 • Icoon Beperkte wateropname
  Beperkte wateropname

  Traditionele microfiber doeken hebben over het algemeen een lagere wateropnamecapaciteit dan een SOAKSHIELD™ doek.

 • Icoon Meerdere veegbewegingen vereist
  Meerdere veegbewegingen vereist

  Vanwege hun lagere absorptievermogen moet je traditionele microfiber doeken meerdere keren over een oppervlak vegen om het droog te krijgen.

 • Icoon Minder efficiënt
  Minder efficiënt

  Door de noodzaak van herhaalde bewegingen is een traditionele doek over het algemeen minder efficiënt voor het snel en effectief drogen van grote oppervlakken.

 • Icoon Mogelijke krassen
  Mogelijke krassen

  Omdat traditionele doeken vaker en vaak met meer kracht moeten worden verplaatst over een oppervlak, bestaat er een hoger risico op het veroorzaken van krassen.

 • Icoon Kwaliteitsverlies en pluisjes
  Kwaliteitsverlies en pluisjes

  Bij herhaaldelijk gebruik en wassen kunnen traditionele microfiber doeken hun absorptievermogen en kwaliteit verminderen, wat kan leiden tot verminderde prestaties op de lange termijn.

ONTDEK DE VOORDELEN

Excellentie

BESTE KWALITEIT MICROFIBER

Onze microvezeldoek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Het neemt vocht snel en efficiënt op zonder krassen, strepen, vlekken, swirls of pluisjes achter te laten. Bovendien is de SOAKSHIELD™ duurzaam en kan tot wel 150 keer worden gewassen zonder kwaliteit te verliezen.

Veilig

RANDLOOS DESIGN

Dankzij het randloze ontwerp van de SOAKSHIELD™ microfiber droogdoek kun je je voertuig effectief drogen zonder je zorgen te maken over beschadigingen aan de lak. Bovendien helpt het randloos design ook mee aan het streeploos drogen.

Ongekende absorbtie

TWISTED LOOP TECHNOLOGIE

Deze weeftechnologie zorgt voor een hoger absorptievermogen en helpt bij het snel en effectief drogen van het voertuig. De perfecte keuze voor een streep en vlekkeloos resultaat. Dankzij deze techniek is de SOAKSHIELD™ in staat om veel water te absorberen.

Efficiëntie

SNEL & EENVOUDIG IN GEBRUIK

Bespaar tijd en moeite - SOAKSHIELD™ droogdoeken zijn een snelle en eenvoudige oplossing voor het drogen van uw voertuig na het wassen. Met een simpele sleepbeweging wordt het water aangetrokken en blijven geen vlekken, strepen of ook maar een enkel pluisje achter.

3 formaten

GENIET VAN SUPERIEURE DROOGKRACHT IN DIVERSE MATEN

De SOAKSHIELD™ droogdoeken, genaamd MINI, MAXI en MEGA, zijn allen vervaardigd van dezelfde hoogwaardige stof en weeftechniek. Het enige verschil zit in het formaat. Of je nu kiest voor de kleine MINI, de middelgrote MAXI of de grote MEGA, elke doek biedt dezelfde uitzonderlijke kwaliteit en prestaties die je mag verwachten van SOAKSHIELD.


MINI 
- 40x40 cm - 1400 GSM - De SOAKSHIELD™ MINI droogdoek mag dan klein van formaat zijn, maar zijn prestaties zijn groots. Ondanks zijn compacte afmetingen kan deze doek verrassend genoeg tot 1090 ml water (getest en bewezen) absorberen. Perfect geschikt voor poetswerk en ideaal voor het drogen van motoren en badkamers.

MAXI 
- 50x80 cm - 1400 GSM - De SOAKSHIELD™ MAXI droogdoek is een ware reus op het gebied van droogcapaciteit. Met zijn handzame afmetingen en indrukwekkend absorptievermogen van maar liefst 2700 ml water (getest en bewezen), is deze doek perfect geschikt voor het moeiteloos drogen van een volledige auto in één keer.

MEGA - 70x90 cm - 1350 GSM - De SOAKSHIELD™ MEGA droogdoek levert indrukwekkende prestaties. Met zijn royale formaat en een opmerkelijk absorptievermogen van 3500 ml water (getest en bewezen), is deze doek de ideale keuze voor het moeiteloos drogen van grote oppervlakken.

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Welk formaat SOAKSHIELD™ moet ik kiezen?

De SOAKSHIELD™ is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten: MINIMAXI & MEGA.

MINI (40x40 cm): Handzaam formaat geschikt voor zowel schoonmaken als drogen. Ideaal voor motoren en badkamers. Absorbeert ruim 1 liter water zonder uit te wringen.

MAXI (50x80 cm): Geschikt om één auto volledig te drogen. Kan tot 2,7 liter water absorberen zonder uit te wringen.

MEGA (70x90 cm): Voor het drogen van 2 kleine auto's of een bus. Kan tot 3,5 liter water absorberen zonder uit te wringen.

Kan ik de SOAKSHIELD™ op de gehele auto gebruiken?

Absoluut! De SOAKSHIELD is ontworpen voor de lak en ramen, maar gebruik 'm niet op de velgen en banden.

Kan de SOAKSHIELD™ in de wasmachine?

Ja, de SOAKSHIELD™ kan veilig in de wasmachine worden gewassen.

Wel raden we aan om de SOAKSHIELD™ apart te wassen op een zachte cyclus met mild wasmiddel. Gebruik geen bleekmiddel of wasverzachter, omdat deze de prestaties van de doek kunnen beïnvloeden.


Bekijk hier de uitgebreide wasinstructies voor een lange levensduur

Kan de SOAKSHIELD™ in de droger?

Nee, de SOAKSHIELD™ kan niet gedroogd worden in een wasdroger.

Na het wassen laat je de doek op natuurlijke wijze drogen, vermijd het gebruik van een wasdroger en direct zonlicht.


Bekijk 
hier de uitgebreide wasinstructies voor een lange levensduur

Hoe vaak kan ik mijn SOAKSHIELD™ wassen?

De SOAKSHIELD™ behoud zijn kwaliteiten tot 120~150 wasbeurten.

Zodra de doek zijn optimale prestaties verliest, is het raadzaam om deze te vervangen.Tip: Na verloop van tijd kunnen de mooiere doeken versleten raken en kunnen ze worden gebruikt voor vuilere klusjes, zoals het reinigen van velgen of onderdelen onder de motorkap.Bekijk hier de uitgebreide wasinstructies voor een lange levensduur

Wat is de aanbevolen wasroutine voor de SOAKSHIELD™?

Was de SOAKSHIELD™ handdoek alleen wanneer deze vuil is en was deze apart van andere textiel of kleding, was eventueel samen met andere SOAKSHIELD™ doeken. Als de handdoek alleen nat is, hang deze dan gewoon op om aan de lucht te drogen. Omdat de handdoek vooral wordt ingezet op schone auto's, kun je de SOAKSHIELD™ herhaaldelijk gebruiken voordat een wasbeurt noodzakelijk is. Er zijn echter twee soorten doeken die je beter niet opnieuw gebruikt:

 •  Doeken die zijn gebruikt voor het egaliseren van een keramische coating
 •  Doeken die zijn blootgesteld aan hardere chemicaliën.

De keramische coating kan opdrogen en kristalliseren op de doek waardoor deze beschadigd raakt. Hardere chemicaliën kunnen een vergelijkbaar effect hebben en het zachte en pluizige gevoel wegnemen. Alle andere doeken kunnen veilig worden hergebruikt.

Bekijk
 hier de uitgebreide wasinstructies voor een lange levensduur

Is de SOAKSHIELD™ effectief voor gebruik in de badkamer?

Ja, absoluut! Hoewel de SOAKSHIELD™ droogdoek oorspronkelijk is ontworpen voor het drogen van auto's, is hij ook absoluut een aanrader voor gebruik in de badkamer. De doek is speciaal ontworpen om streep- en kalkvrij te drogen, waardoor hij uitstekende resultaten levert op verschillende oppervlakken. Dus of het nu gaat om het kalkvrij drogen van je auto óf je badkamer, het is allebei mogelijk. Geniet van een streep- en kalkvrije badkamer met de kracht van SOAKSHIELD™!